Säljes

Segelbåtar

datum:
2019-08-11
region:
Skåne
kategori:
Segelbåtar
Pris: 2 100 000 kr

Malö - Malö 39 Classic - 2001

Malö 39 Classic är en stor "39-fotare" i absolut högsta Orust kvalitet och jämförbar med de bästa Najad och Hallberg-Rassy båtarna.

Classic-versionen som mäter 41.5 fot (12,65 m) är den mest efterfrågade och innebär ett stort akterdäck med stort stuvutrymme för livflotte, fendrar osv.

Detta exemplar har specialbyggts med fem öppningsbara fönster (ventiler) på varje sida i överbyggnaden för ytterligare ljusinsläpp samt har Malös nya vita färg på skrov och överbyggnad med mörkblå dekorlinjer (allt lika Malö 40).

Båten är utrustad med länkarmstyrd rattstyrning och extra stor dubbelekrad ratt med älghud för skön segling som också underlättas av el-winchar för genuaskot och storfall/rullgenua.

Sittbrunnen har Malös lösning med targabåge, en mycket praktisk, funktionell och säker lösning för storskotet, samtidigt som den fungerar som stöd för både sprayhood och sittbrunnskapell.
I sittbrunnen finns också ett stort stuvutrymme på sb-sidan, ett utrymme som enkelt sväljer flera cyklar och annan extra utrustning.

Inredningssnickerierna och detaljkvaliteten är av absolut högsta kvalitet. Salongen är mycket rymlig och har en flexibel matplats om babord med Malös eleganta bord som enkelt går att förvandla till ett större matsalsbord. På styrbords sida finns två bekväma fåtöljer med ett mindre bord emellan, i vilket ädla drycker kan förvaras på ett säkert sätt. I salongen på babordsidan finns ett rejält pentry med massor av förvaringsutrymmen, akter om detta en extra kabin med dubbelbädd avskild med dörr.
Förpiken har full ståhöjd och är planerad som captains cabin med stora förvaringsutrymmen och tvättkomod.

Toalett/dusch är placerad omedelbart efter nedgången på styrbords sida akter om navigationsbord med tillhörande sittplats.

På elektroniksidan kan nämnas färgradar, dubbla moderna Raymarine plottrar, dubbla vhf, AIS-transponder m.m.

El. ankarspel i ankarbox på fördäck, kraftfull dubbelbladig bogpropeller och en stark 4-cylinders diesel från Yanmar (54 hkr), garanterar ett tryggt handhavande i alla väder och förhållanden.

Sammantaget en havskryssare för oceansegling, byggd och konstruerad för alla väder och hav (klass A), lite seglad och i mycket fint skick!

Fakta:
Löa: 12,65 m (41.5 fot)
Lvl: 10,50 m
Bredd: 3,83 m
Djup: 1,87 m
Deplacement: 9 500 kg
Kölvikt: 3 600 kg (Bly)
Motor: Yanmar 54 Hk. 1xxx timmar
Bränsle: 260 L (diesel)
Vatten:455 L
Varmvatten: 40 L
Septiktank: 70 L
Masthöjd:17,90 m

Utrustningslista mailas vid seriöst intresse.

Pris/förhandlingsbasis 195000 Euro
Pris 2 100 000 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare Bertil Sjölund 
Postadress Jonstorp 
Telefon 0705957376 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.